Kā uztaisīt jēdzīgu ēdienu no Rolton?
Kad studenti grib paēst mazliet lepnāk!
Cīsiņi
Rolton makaroni(citi tos sauc par nūdelēm)
Kečups
vispār piedevas ir pec izvēlēlas
Uzāram ūdeni, kad tas izdarīts, tad kāda dziļajā šķīvi ieliekam rolton maķīšus un aplejam ar ūdeni, lai ievelkas
Kad roltons ir gana izmircis, tad to nokāšam un metam uz pannas.
apcepam, līdz viņš paliek sausāks un tāds mazliet citāks. Maķīšsu vajag ik pa laikam maisīt,lai tie nepiedeg.
Piemetam klāt ari cīsiņus, lai tie apcepjās
Šajā brīdi var sāk variēts, ja gribas var kaut ko piemest klāt, kādu tomātu…vai ko citu, lai ēdiens nav pārāk pliks
Pēc acumēra nosaka, kad ir gatavs un met uz šķīvja.
jā esi bagāts, tad vari ari rīvētu sieru uzbērt vai kādas citas izvirtības, bet viss labi vienmēr iet uz leju ar labu devu kečupa.
Pēc nedeļas šāda ēdiena ir ieteicams lietot kādu zupu, lai nav problēmas ar vēderu.
ar kečupu jebko apēdīsi
es līdzīgi daru ar spageti makaroniem- uzvāru, uzlieku uz pannas, apcepu, tad pielieku desu, apcepu un uzreiz lieku virsū kečupu un to arī uzsildu- ir ļooti garšīgi ':)
Es taisu šādus salātiņus..proporcijas pēc izvēles
– rollton
– gurķis
– vārītas olas
– majonēze
– krējums, ja vēlas lētāku variantu, jo makaroniem patīk visu sasūkt sevī iekšā un, ja pa maz pieliek, tad sanāk sausi.
Gatavo; salauz rollton, liek bļodā, sagriež gurķi – pieliek, sagriež olu – pieliek. Tad liek krējumu, visu apmaisa. Pieliek majonēzi, lai izteiksmīgāka garša. Sāls un pipari pēc savas garšas. ja vēlas izteiksmīgāku garšu, var piebērt kādu no tām garšvielām, kas nāk līdzi makaroniem. Un tad to visu ieliek ledusskapī, lai savelkas. aj nepieciešams, pievieno vēl majonēzi.
Paga, ja pareizi saprotu, roltonu salauž nevārītu?
Varīts man viņš nesūda nelūzt 😀
lol
tas nepazaudē rolton burvību – ātri un bez žēlastības?
izklausās labi