kā pagatavot “šokolādes desu”?
Vajadzīgs
400 g selgas cepumu parasto
150g sviesta
2 ēdk ar kaudzi kakao
2 ēdk cukura
marmelāde un/vai žāvētas plūmes, cik nu pašam garšo
+nedaudz piena
folija, kurā ietīt visu
1.solis
Sadrupina cepumus gabaliņos, bet ne tik smalki, kā varbūt siera kūkai.
2.solis
sagriež līdzīgos nelielos gabaliņos marmelādi un/vai plūmes
3.solis
katlā izkausē sviestu, pievieno cukuru, pienu un kakao
4.solis
šo masu samaisa kopā ar cepumu, marmelādes un/vai žāvēto plūmju gabaliņiem
5.solis
iegūto masu saliek uz folijas un izveido “kukulīša” jeb nosaukumam atbilstošo desas formu un tin ciet. Liek pastāvēt ledusskapī uz pāris stundām, kamēr atdziest, vai līdz nākamajai dienai.
mmm..izskatās gardi. un tiešām nav sarežģīti. nez, kāpēc tad viņa tik dārga veikalā?
Tas sviesta daudzums…aaaa.aaaaa Lotita Neimane zaude runas spejas
varētu padomāt mafinos vai siera kūkā ir mazāk 😛
kad pacienāsi?
Pūks
Tiešām nedārgi un garšīgi….es ar nesaprotu kāpēc veikalā viņa ir tik dārga,ja jau izmaksas ir tik nelielas…