Ātri pagatavojama uzkoda ballītei
Čipsi ir neveselīgi. Cepsim maizītes!
Vajadzīgs
franču maizīte
tomāts
mozarella siers
vidusjūras garšaugu maisījums (vai atsevišķi – pipari, baziliks, u.c pēc gaumes)
1.solis
tomātus sagriež ripiņās un arī sieru sagriež paplānās šķēlītēs
2.solis
uz maizītēm uzsmērē margarīnu (pavisam nedaudz, var arī iztikt) un liek virsū tomātu+sieru+ uzber garšvielas. Liek cepeškrāsnī un uz kādiem 160* cep līdz sieriņš pakusis. (bet nu tas atkarībā no cepeškrāsns. Nekas greizi jau aiziet nevar principā parasta siermaize-tikai ātrāk vai ilgāk cepties)
iznāk ļoti garšīgi un ir ēduši pat cilvēki, kas parasti sieru gandrīz vispār neēd 🙂
p.s. diemžēl galarezultātu nobildēt aizmirsu.Kad attapos, viss jau bija apēsts…
Cikveki kas need sieru? kas tie tadi? – Muļķīši :))
jā šis tiešām ir labs
Es tās sauktu par patriotiskajām maizītēm – sarkanbaltsarkanās. Tās ieteicams sagatavot 18.novembrī, 4.maijā u.c. kalendārā atzīmētajās svētku dienās (tad kad pie ēkām jaizkar karogu).
eemm..tas drīzāk ir balt-sarkan-balts 🙂 bet, jā.. par ko ne 🙂
si ir loti laba. ietuseejam?!
Galvenais ka pašiem prikolīgi jautri.:D 😀 😀 😀 🙂
vnk neatvairaami skaisti!:) :))
ļoti smuks smaidiņš:)
Nu mīlīgi jau gan jūs tur izskataties! 😉
Mazā raganiņā savā koka kājas mājiņā…:D:D:D
Cmux biužuks!
🙂 Būs uz 4.maiju jāpagatavo :))
šī uzkoda ir pati lieliskākā…es tās cepu uz itāļu ciabattas – vnk ideāli, pamēģiniet!!!
nu lieliska huina
nu lieliska huina