Biešu aukstā zupa
Vajadzīgs
Aukstās zupas maisījums Vasara
Vārītas bietes (var likt arī marinētas un var ari nelikt nemaz, bet man patīk “biešaināka” zupa)
Redīsi
Gurķi
Ja grib, var pielikt desu (doktora, piena, tirgus u.tml)
Vārītas olas
Kefīrs
+zaļumi, sinepes, mārrutki u.c. garšvielas pēc izvēles
Sagriež vai sarīvē gurķus, redīsus un bietes. (un desu, ja liek klāt desu)
Pievieno sastāvdaļām aukstās zupas maisījumu un sinepes/mārrutkus pēc garšas.
samaisa, pievieno zaļumus un sagrieztu olu. (Ja viss pa biezu var nedaudz pievienot ūdeni)
Liek ledusskapī dzesēties, ja gribas vēsāku.
No 1 L kefīra un 1 zupas maisījuma sanāk zupa ~3 cilvēkiem.
foršas bildes!
wow! Ritiigi labi
mes,agrakos laikos kefira vieta lietojam paninjas.un vel lietojam marinetas bietes.
Es daru tā:
~1l ūdens;
1 marinētu biešu burciņa;
250-300g doktor desas;
2-3 redīsi;
4-5 sīpolloki;
3 vārītas olas;
1l ķefīra;
2 nepārāk gari gurķi;
nedaudz krievu sinepju (deļ pikantākas garšas).
Labu apetīti!