kā neparasti noformēt ēdienus halovīna ballītei?
kritiķiem, kuriem gribas uzreiz sacīt, ka šie ievazātie ārzemju svētki mums nav vajadzīgi, neiesaku tālāk lasīt, bet tiem, kuriem patīk tematiskās ballītes vai gribās pēcpusdienā ar bērniem paķēmoties virtuvē, var noderēt kādas idejas.
Pameklējot internetā, var atrast ļoti dažādus ēdienus, tajā skaitā ļoti šausminošā paskatā, ka nemaz negribētos tādus ēst. Tad nu es atlasīju, manuprāt, “mīlīgākos”
ēdienus vai to noformējumu veidus.
Burkānķirbis. Uzkodu burkānus ar mērcītēm izkārto, veidojot izgrebtā ķirbja tēlu.
Peldošās acs zupa. Sarkanai krēmzupai viducī ieliek olu, uz kuras uzliek olīvas ripiņu
Mūmijas mīklā. Tas var būt gan cīsiņš mīklā, gan arī šokolādes krēms mīklā, ja gribas saldo variantu. ar baltu krēmu vai majonēzi,ja sāļais variants izveido acis.
Ābolžokļi. Ābolu daiviņām nogriež virsiņu un saliek iekšā mandeļu zobiņus.
Bolīgie burkāni. Burkānu uzkoda, uz kura no krēma un olīvām izveidotas acis.
Burkānpirksti. Burkāni kā pirksti, kur nagu vietā izmantotas mandeles.