Latviska ballītes uzkoda
Viegla uzkoda ar nacionālu piesitienu( kartupeļi, siļķe un krējums!) Ballītēs mēdz ātri pazust no viesību galdiem
Vajadzīgs
Kartupeļi, trekns skābais krējums, siļķes fileja eļļā, sīpoli.
1.solis
Kartupeļus nomazgā un liek vārīties ar visu mizu.
Piezīmes
Kartupeļiem jābūt izvārītiem, bet ne pārvārītiem, lai griežot viņi nejuktu ārā!
2.solis
izvārītos kartupeļus atdzesē, nomizo un sagriež ripiņās
3.solis
Uz katras ripiņas ar tējkaroti uzliek krējuma piciņu
4.solis
Tālāk uz katras ripiņas liek siļķes filejas gabaliņu
5.solis
Virsū kartupeļu kanapē liek sīpola ripiņu
foršas bildes
liekas, ka garšīgi. Būs jāpamēģina
visa šī padarīšana sanāk daudz garšīgāka, ja kartupeļu daiviņas apcep. un arī neizskatās tik neglīti. +dekorē ar zaļumiem.
izcils komentārs 😀