Par krēmsieru

Mūs uzaicināja piedalīties Rasas krēmsiera mārketinga pasākumā un tā kā mums patīk gastronomiskās baudas un uzzināt interesantas lietas, nolēmām piekrist doties uz “Melnās kastes” pasākumu – meistarklasi ar Mārtiņu Sirmo un Arvi Zēmani. Divām komandām tika dots konkrēts uzdevums – no melnajā kastē atrodamajiem produktiem pagatavot maltīti.

Īss ieskats pasākumā redzams šajā video

Lai vai kā – mums arī ir dažas interesantas pamācības, kur tiek izmantots krēmsiers:

Siera kūka
Veselīga zaļumu uzkoda
u.c.

Kopumā, jautāta par spilgtākajiem iespaidiem, Inese par pasākumu stāstīja to, ka izrādās zivi var marinēt arī medū (asumam pievienojot igveru, citronu, piparus), kā arī bija sajūsmā par ķirbja daudzveidīgajām pielietošanas iespējām. Un, protams, abi atraktīvie meistari bijuši vakara izdošanās atslēga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.